.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

A Bak jegy szülöttét alapvetően a határok és a szabályok jellemzik, ezek teszik személyiségét kötelességtudóvá, görcsössé, sokszor gátlásossá. Gyakorlatias és felelősségteljes, földhözragadt, rosszul tűri a változásokat, a véletlent, a kiszámíthatatlant. Ragaszkodik értékeihez, az élet számára kötelesség és feladat. Egyéni érdekeit képes alárendelni a közösség céljainak, de mégsem jó vezető, túl rugalmatlan, és nehezen alkalmazkodik, feladatait azonban megbízhatóan és precízen végzi el. Közösségben nehezen boldogul, gyakran elmagányosodik, visszahúzódó személyisége megakadályozza mély kapcsolatok kialakításában.
Legmagasabb szintjén a Bak tisztában van életcéljával, és eltántoríthatatlanul, kitartóan és fáradhatatlanul megy előre a saját maga által kijelölt úton. Soha nem adja fel, minden akadályt képes legyőzni.
Középső szinten képes áldozatot hozni céljaiért, karrierjéért, elképesztő erőfeszítések árán akarja elérni céljait, amik a legfontosabbak számára. Mindenről képes lemondani, mindent alárendel céljának, de meg kell tanulnia, hogy nem az anyagi világban elért sikerek határozzák meg élete minőségét.
Legalsó szinten a Bak törtet és könyörtelenül gázol céljai felé, másokra való tekintet nélkül. Senkire nincs tekintettel, másokat eltaposva akar haladni előre, kegyetlen és rögeszmés.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam