.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

Általános jellemzése szerint a Kos jegy a kezdet, a kezdeményezés, a lendület és az energia megtestesítője. Mint a jegyet szimbolizáló állat maga, fejjel megy a falnak, nem ismer se lehetetlent, se korlátokat. Belső tüze folyamatosan új kihívásokat, feladatokat keres, semmi nem állíthatja meg. Életében mindig szüksége van célokra, tervekre, előrefelé kell haladnia. Hódítási vágya ösztönös, nem is a birtoklás vezérli, hanem a hódítás maga. A Kos lendülete féktelen, energiája kifogyhatatlan, nem tűri az unalmat, a tétlenséget, céltalanságot. Fókusza középpontjában a jövő áll, nem érdekli a múlt, megállíthatatlanul vágtat előre. Szabad és őszinte, rosszul viseli a hazugságot, hátsó szándékokat és a képmutatást, mindig nyíltan harcol. Alkalmazkodóképessége nem túl erős, nem hódol be, környezetére nem tud tekintettel lenni, és mindig kimutatja érzéseit, ezért sok konfliktusba keveredik.
Legmagasabb szintjén szabad, nem a fizikai síkon küzd és harcol, nem az anyagiak, a kézzelfogható dolgok érdeklik, a szellemi kihívásokat keresi, ott tudja életfeladatát beteljesíteni. Kitartása és acélkemény akarata itt sem ismer lehetetlent, elveiért bármire képes, akár az önfeláldozásra is.
Középső szintjén élete fókuszpontjában a vállalkozás áll. Ugyanolyan eltökélten küzd, mint a legfelsőbb szinten, de itt az anyagi világban viszi véghez terveit, és szerzi meg amit akar. Kevésbé szabad, mint a legfelsőbb szinten, fizikai vágyai irányítják.
Legalsó szintjén színtiszta ösztön és agresszió, veszélyes és fékezhetetlen, indulatain uralkodni képtelen, aki saját vágyai beteljesítéséért bármire képes.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam