.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

A Rák jegy szülöttének általános jellemzésekor a kulcsszó az érzelem. A Rák minden cselekedetét az érzelmei irányítják, ennélfogva viszont nagyon sérülékeny, érzékeny. Mindene a család, ott tud kiteljesedni, az jelenti számára a nélkülözhetetlen biztonságot, érte bármire hajlandó. Nehezen szánja rá magát a kezdeményezésre, visszahúzódó, már-már passzív, kifejezetten konfliktuskerülő, erős intuíciói és empátiája segítik az alkalmazkodásban. Nehezére esik az elengedés, nehezen válik meg dolgoktól, tárgyaktól, emberektől. Belső szabadságvágya azonban néha konfliktusba keveredik passzivitásával, és ez szorongóvá, mártírkodóvá teheti, aki bűntudatkeltéssel próbál meg uralkodni környezetén. Erős megfelelési vágya befolyásolhatóvá teszi, hangulata változékony lehet.
Legmagasabb szintjén a gondoskodás dominál, felelősséget vállal másokért, mélységes együttérzése önzetlen tettekre sarkallja. Törődő szeretet jellemzi.
Középső szinten a Rák már nehezebben vállal felelősséget, inkább óvatosan kivár, kerüli a kockázatot és a konfliktust. Ha mégis belekényszerül, szimbolikus állatához hasonlóan kihátrál a kihívást jelentő szituációkból. Nem bízik magában, fél cselekedni, lépni, inkább visszalép és elmerül az önsajnálatban.
Legalacsonyabb szintjén olyannyira irtózik a felelősségtől, hogy teljes mértékig másokra hárítja. Manipulál és a háttérből uszít, de ő maga nem cselekszik, mások kockázata árán próbálja céljait megvalósítani.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam