.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

A Szűz jegyet általában a rendhez, a rendszerhez, az intellektushoz társítják, mivel alapvető jellemvonása a biztonságra, letisztultságra való törekvés, ennek alapfeltétele pedig a külső és belső rend, illetve az egyértelmű szabályok. A jegy jelképezi a kapcsolatot az anyagi és a szellemi világ között, ez gyakran saját érdekei, akarata feladásával jöhet csak létre. Remek tervező, racionálisan közelít meg minden kérdést, képes elválasztani a lényegest a lényegtelentől, és az elvont fogalmakat átültetni a mindennapok gyakorlati világába. Fél a váratlantól, mindenre fel akar készülni, emiatt azonban sokszor túlzottan is aprólékossá válhat. A korlátozást rosszul viseli, de ha elismerik képességeit, az önfeláldozásig odaadó.
Legmagasabb szintjén a Szűz jegy szülötte a legmagasabb tudás megszerzésére is alkalmas, a legkeményebb kihívásoknak is képes megfelelni. Különválasztja a fontos és a lényegtelen dolgokat, fontossági sorrendje iránymutató lehet nagyobb közösségek számára is.
Középső szintjén földhözragadt, az anyagi világ teljes megismerésében próbál kiteljesedni, a fizikai valóságot kutatja és elemzi, a szellemi sík kisiklik kezei közül, gyakran tagadja is létezését.
Legalsó szintjén nem a tudásra magára koncentrál, csak a külvilág elvárásainak akar megfelelni, ezért tudását nem képes elmélyíteni, felszínes és félművelt maradhat, aki semmihez nem ért igazán.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam