.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

Általános jellemzése szerint az Ikrek, mint neve is mutatja, kettős jegy. Egyszerre racionális és realista, aki két lábbal áll a földön, de ugyanakkor független és kíváncsi, aki gyakran egyszerre foglalkozik mindennel, ami érdekli. Ez utóbbi miatt gyakran felületes, ismereteit nehezen mélyíti el, hamar továbblép, ellenállhatatlanul vonzza az újdonság, tudásszomja csillapíthatatlan. Fél az ismeretlentől, mindent meg akar érteni, átlátni, célja a világ tudatos megismerése. Nyughatatlan, mozgékony, rosszul viseli az unalmat, a megszokást, nem tűri a kötöttségeket.
Legmagasabb szintjén az Ikrek jegy szülötte tudásvágyát, remek kommunikatív és kapcsolatteremtő képességét a magasabb szellemi értékek közvetítésére használja. A tudás a legfontosabb számára, amit minél több emberrel meg akar osztani, magasztos elvek szerint gondolkodik és él, megszerzett információival nem él vissza, azokat a közösség szolgálatába állítja.
Középső szinten az Ikrek a tudás helyett a pénzt tekinti hatalomnak, és adottságait üzleti érdekei elérésének szenteli. Mivel gyorsan és ösztönösen képes felismerni mások igényeit, ugyanilyen könnyedséggel ki is tudja szolgálni azokat, de mindig a saját érdekei állnak a középpontban.
Legalacsonyabb szintjén képességeit mások becsapására, átverésére használja fel. Könnyen mások bizalmába tud férkőzni, és az így megszerzett információkkal visszaél, szélhámos és csaló, aki tudását aprópénzre váltja saját érdekei és vágyai miatt.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam