.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

A párkapcsolat az asztrológiában

 A párkapcsolati és szerelmi kérdések, az, hogy az egyén hogy viselkedik kapcsolatában, házasságában, hogy éli meg viszonyát a többi emberrel - így nagyon gyakori kérdéskör.
 A szerelem, az öröm, a gyermekvállalás háza az ötödik ház, Oroszlán és nap jellegű, a párkapcsolat háza a hetedik ház, Mérleg és Vénusz jellegű. A hetedik ház mutatja meg azt is, hogy az egyén hosszú távú kapcsolataiban, párkapcsolatában hogyan viselkedik, mik a fő motivációi, mit vár el partnerétől.
A párkapcsolat jellegét, azt, hogy két ember milyen módon illik egymáshoz, a szinasztria segítségével tudjuk megállapítani, azonban itt csak a hajlamokat vizsgálhatjuk, a felek testi, lelki, szexuális, felfogásbeli és kapcsolati igényeinek összehasonlításával.
 A párkapcsolati szinasztria esetén mind a két fél bolygóit megjelölik az egyikük házaiban (amelyik fél szempontjából vizsgálódunk) és kiderül, melyik bolygók alkotnak fényszögeket egymással, hol lehet harmóniára, vagy épp feszültségre számítani. Azt is meg kell nézni, hogy a kérdező horoszkópjában a társ bolygói melyik házakban vannak, vagyis hol számíthat támogatásra, vagy hátráltatásra.
 A párkapcsolati horoszkóp nem csak szerelmi téren lehet hasznos, bármely két ember viszonyát elemezhetjük vele. Segítségével jobban meg lehet érteni a viselkedési indítékokat, munkahelyi, vagy tágabb családi konfliktusokat, akár nagyon mély, tudatalatti összefüggéseket is fel lehet tárni így.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam