.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

A petefészkek és a herék a Mérleg jelhez tartoznak, illetve a Vénusz uralkodása alatt állnak, illetve férfiak esetében a Mars helyzete is jelentős, a Mars a férfias energiákat, a spermiumok életképességét, az akcióképességet is jelenti. Mind a nők, mind a férfiak esetében fontos szerepet játszik a Hold, amely a ciklikusságot jelképezi, és a szaporodáshoz kötődik.

Petefészek-problémák

A petefészek felelős a női hormonháztartásért, a menstruációs ciklusért. A Vénusz hatása alatt állnak, amely a női befogadást, elfogadást, vonzerőt szimbolizálja. Női horoszkóp esetén akkor láthatunk petefészek-problémákat, ha a Vénusz támadás alatt áll, illetve ha a Hold és az 5. ház között rossz kapcsolatot találunk. Lelkileg a petefészek-problémák a nőiség, az anyaság elfogadásával kapcsolatos zavarokat jeleznek, a menstruáció elmaradása egyben a nőiség elutasítását is jelenti tudat alatt, illetve a teherbeesésé elkerülését, miközben a nő a felszínen sokszor mindent megtesz, hogy gyermeke legyen, de tudat alatt fél tőle és nem meri felvállalni, ezért a betegség mögé menekül.

Petefészek-elzáródás

A petefészek összenövése, elzáródása általában a Vénuszt támadó Uránusz vagy Szaturnusz hatása. Középpontban itt is az elfogadás áll, illetve ha a házasságot szimbolizáló 7. ház is érintett, akkor a férfi tudat alatti elutasításáról is lehet szó.

                      Hereproblémák

Amennyiben a férfi horoszkópjában áll a Vénusz támadás alatt, az jelezhet hereproblémákat. Ha a Szaturnusz támadja a Vénuszt, az okozhat fejletlen heréket, ha a Szaturnusz és az Uránusz is támad, az okozhatja a herék le nem szállását, vagy csak az egyik here leszállását, amennyiben pedig a Mars és a Hold is rosszul kapcsolódik be, rákos megbetegedést is láthatunk. A hereproblémák lelki háttere sok esetben a gyermekvállalással kapcsolatos félelem, negatív érzelmek, akár mert a férfi maga nem nőtt még fel és nem érzi magát érettnek az apaságra, fél a felelősségtől, attól, hogy a gyerek születése miatt kikerül a figyelem középpontjából, vagy mert ő maga rossz gyerekkori élményei miatt tudat alatt elutasítja a gyermekvállalást.

Asztrológia tanfolyamok indulnak: 2020 - 2021 - 2022 - 2023

asztrologia online
Intenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online szeptemberben és februárban két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 - - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online szeptemberben és februárban  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)

Továbbképzések:
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
 
 
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Karma Asztrológia Tanfolyam indul félévente:

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam