.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Koraszülés

A terhesség, az áldott állapot egy nő életének egyik legkülönlegesebb, leggyönyörűbb élménye, amely azonban nem mentes a nehézségektől sem. Ez a pár hónap egy bensőséges kapcsolat kialakításáról, a várakozásról szól, de az anya és magzata között szövődő hihetetlenül érzékeny kapcsolatot megzavarhatják a külvilágból jövő problémák, durvaságok, megnyilvánulások, melyek elbizonytalaníthatják a kismamát, megkérdőjelezhetik, jó döntés volt-e vajon a baba megtartása, vagy sem. A terhesség mind testileg, mind lelkileg egy nagyon megterhelő időszak, a test megváltozik, és van, akit ez lelkileg megvisel, amire környezete negatív reakciói is ráerősíthetnek. Ha a párjától sem kapja meg azt a megértést és elfogadást, amire szüksége lenne, előfordulhat, hogy koraszüléssel, vetéléssel reagál a lelki megterhelésre. Ezzel szemben, azok a nők, akiknek sikerül a nehézségek ellenére harmóniában és egységben végigélni terhességüket, gyakran félnek elengedni, megszakítani azt, ilyenkor beszélünk túlhordásról, amelyet befolyásolhat a szüléstől való félelem, szorongás is. A szülés folyamatába a magzat is képes beleavatkozni, ha ő fél, szorong, ha édesanyja lelkiállapota hatással volt rá, neki sincs kedve megszakítani a méhben eltöltött paradicsomi, zavartalan hónapokat. A nehéz szülés, a lassú tágulás, hosszas vajúdás azt jelképezi, hogy a nő szorong, nehezen engedi el magzatát, míg a faros, harántfekvéses, vagy fogó szülés azt jelzi, hogy a magzat nem szeretne világra jönni. az anyaságot, a gondoskodást, a hangulatot a Hold szimbolizálja, az elfogadást, a végtelen anyai szeretetet a Jupiter.

                              

Rh-negatív inkompatibilitás

A Mars és a Hold a főszereplők az RH-negatív inkompatibilitás esetében, ahol nem az elfogadásról van szó, hiszen a Hold-Mars oppozíció nem feltétlenül jelent veszélyt, de ha valamelyik bolygó a születési uralkodó, akkor nagy az esély arra, hogy az anya tudatalatt valószínűleg nem akarta a terhességet. Ugyanaz a helyzet, ha nem a Hold vagy a Mars a születési uralkodó, hanem valamelyik másik bolygó, de az az ötödik ház urát támadja. RH-negatív inkompatibilitás esetén az anya szervezete saját magzata ellen termel ellenanyagot, de jó esetben, és megfelelő kezelés mellett a terhesség végigmehet, ha azonban az összeférhetetlenség miatt a magzat elhal, a Mars játssza a főszerepet, és ez egyben azt is jelenti, hogy az anya lelkileg nem tudta magában megoldani a gyerekvállaláshoz fűződő problémáit, szorongásait.

Méhen kívüli terhesség

Méhen kívüli terhesség esetében a petesejt nem a méhben tapad meg. Normális esetben a megtermékenyítés a petevezetékben zajlik, ahonnan a megtermékenyült pete leszáll a méhbe és ott beágyazódik, fejlődik magzattá. A méhen kívüli terhesség azt jelzi, hogy a nőben ugyan jelen van a gyermek utáni vágy, de a szülés és a kihordás lehetetlenné válik. Lelki hátterét tekintve ez egyfajta lelki akadályt, gátlást jelent, melynek hátterében több szempont is állhat, akár a leendő apa kételyei, negatív hozzáállása, akár a gyermek megszületés utáni időszak nehézségeitől való félelem. Ezeket a belső konfliktusokat az ötödik házzal kapcsolatban lévő Uránusz vagy Jupiter jelképezi, amely gyakran fényszögben áll a Vénusszal, a Holddal, vagy a Szaturnusszal.

Asztrológia tanfolyamok indulnak: 2020 - 2021 - 2022 - 2023

asztrologia online
Intenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online szeptemberben és februárban két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 - - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online szeptemberben és februárban  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)

Továbbképzések:
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
 
 
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Karma Asztrológia Tanfolyam indul félévente:

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam