.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

Sárkánynak nevezzük az átfutó Trigon energiával telített verzióját. A Sárkány esetében egy negyedik bolygó csatlakozik az átfutó trigonhoz, oppozícióban állva vele, ellenpontozva és energiával töltve meg az alapvetően pozitív, jótékony, ámde passzív, lusta fényszögképet. Az oppozícióban álló bolygó feszültséget visz a képletbe, lendülettel és energiával tölti meg a trigon által feltárt képességeket és lehetőségeket. A Sárkány esetében is oda kell figyelni az elemek kombinációjára, mert az oppozícióban lévő égitest mindig olyan jegyet kapcsol össze a trigon elemével, amely ugyanazzal a polaritással rendelkezik. A trigon másik két bolygójával szextileket képez, és ez a kombináció olyan lehetőségeket nyújt, melyek beteljesítéséért keményen meg kell dolgozni. Négyféle Sárkányt különböztetünk meg.

A Víz-Föld Sárkány esetében az átfutó trigon víz jegyű, amely mély érzelmi világot és erős intuíciókat jelent, de csak a föld jegyű oppozíciós bolygó racionális, józan segítségével lehet ezeket a gyakorlati életbe is átültetni.

A Föld-Víz Sárkány képletében az átfutó trigon jegye a földhöz tartozik, ezért pragmatikus, gyakorlatias energiákat jelent, teremtő energiákat az anyagi síkon, de az oppozíciós víz jegyű bolygó érzelmei, empátiája nélkül túlságosan rideg és földhözragadt lehet.

A Tűz-Levegő Sárkány esetében az átfutó trigon tűz jegyű, képviseli a teremtő, kreatív erőket, az ihletet, az isteni inspirációt, amelyeket a levegő jegyű oppozícióban lévő bolygó higgadtsága és józan megfontolása segít a gyakorlatban is megvalósulni.

A Levegő-Tűz Sárkánynál pont fordítva, az átfutó trigon levegő jegyű, ezért hatással van az ésszerű, higgadt, racionális gondolkodásra, a logikára, a józan és megfontolt kapcsolatok kiépítésére, ezt egészíti ki a tűz jegyű oppozíció azzal a lendülettel, kreatív energiával, amitől képes lesz korlátai közül kilépni, és újat teremteni.

Asztrológia tanfolyamok indulnak: 2020 - 2021 - 2022 - 2023

asztrologia online
Intenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online szeptemberben és februárban két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 - - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Budapesten szeptemberben és februárban két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online szeptemberben és februárban  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)

Továbbképzések:
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
 
 
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

Karma Asztrológia Tanfolyam indul félévente:

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam