.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

Általános jellemzése szerint a Kos jegy a kezdet, a kezdeményezés, a lendület és az energia megtestesítője. Mint a jegyet szimbolizáló állat maga, fejjel megy a falnak, nem ismer se lehetetlent, se korlátokat. Belső tüze folyamatosan új kihívásokat, feladatokat keres, semmi nem állíthatja meg. Életében mindig szüksége van célokra, tervekre, előrefelé kell haladnia. Hódítási vágya ösztönös, nem is a birtoklás vezérli, hanem a hódítás maga. A Kos lendülete féktelen, energiája kifogyhatatlan, nem tűri az unalmat, a tétlenséget, céltalanságot. Fókusza középpontjában a jövő áll, nem érdekli a múlt, megállíthatatlanul vágtat előre. Szabad és őszinte, rosszul viseli a hazugságot, hátsó szándékokat és a képmutatást, mindig nyíltan harcol. Alkalmazkodóképessége nem túl erős, nem hódol be, környezetére nem tud tekintettel lenni, és mindig kimutatja érzéseit, ezért sok konfliktusba keveredik.
Legmagasabb szintjén szabad, nem a fizikai síkon küzd és harcol, nem az anyagiak, a kézzelfogható dolgok érdeklik, a szellemi kihívásokat keresi, ott tudja életfeladatát beteljesíteni. Kitartása és acélkemény akarata itt sem ismer lehetetlent, elveiért bármire képes, akár az önfeláldozásra is.
Középső szintjén élete fókuszpontjában a vállalkozás áll. Ugyanolyan eltökélten küzd, mint a legfelsőbb szinten, de itt az anyagi világban viszi véghez terveit, és szerzi meg amit akar. Kevésbé szabad, mint a legfelsőbb szinten, fizikai vágyai irányítják.
Legalsó szintjén színtiszta ösztön és agresszió, veszélyes és fékezhetetlen, indulatain uralkodni képtelen, aki saját vágyai beteljesítéséért bármire képes.

Asztrológia tanfolyamok indulnak: 2022 - 2023 - 2024 - 2025

asztrologia online
Intenzív asztrológia tanfolyam :  (hetente 1 modul)
 
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő )
Asztrológia tanfolyam: 2022 szeptember 3.     (szombat)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net 
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyam:  (két hetente 1 modul)

Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő )

Asztrológia tanfolyam: 2022 szeptember 10.     (szombat) 
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

 

  
További lehetőségek:
Egyéni asztrológia oktatás Online (kezdő / haladó)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
Online Mentorálás  szeptemberben és februárban (asztrológusoknak)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam indul félévente:

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam