.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Az asztrológiai házak közül öt kapcsolódik a betegségekhez, az 1., a 4., a 2-8 tengely, a 6. és a 12. Amennyiben ezekben a házakban bolygók állnak, az adott bolygó által szimbolizált szerv megbetegedése várható, a 6. házban álló Hold gyomor, vagy nők esetében méh-problémákra utalhat. Amennyiben nem található bolygó ezekben a házakban, akkor a ház uralkodójának helyzete és fényszögei jelzik, hogy melyik terület, testrész lehet érintett, betegedhet meg. Ezzel együtt azonban le kell szögeznünk, hogy a betegség-házak valamelyikében álló bolygó nem feltétlenül jelez betegséget, inkább csak a betegség kialakulásának lehetőségét, melyekre oda kell figyelni, melyeknél meg kell vizsgálni, melyek azok az életfeladatok, karmikus küldetések, melyeket el kell végezni, különben a sors ezekkel a megbetegedésekkel figyelmeztet minket.

1.ház

Az 1. ház a velünk született helyzeteket jelzi, alapfelépítésünket, testi-lelki gyenge pontjainkat, érzékeny szerveinket. Az Ikrek gyenge pontja például a tüdő, az A Ráknak a gyomor és az emésztés, a Kosnak a fej, az Oroszlánnak a szív. Az Aszcendens jelöli ezeket a gyenge pontokat, amikre oda kell figyelni.

2.-8. ház

A 2. és a 8. ház tengelyét műtéti tengelynek nevezzük, idetartozik minden olyan beavatkozás, amikor valami megváltozik testünkön, akár kivesznek, akár beültetnek, akár kicserélnek valamit. A lényeg a változás, az átalakulás. A 2. ház a műtét, míg a 8. ház a halál háza, de nem csupán a testi halálé, azt is mutatja, ha lelkileg el kell tudni engedni valamit, akár egy testrészt vagy kioperált szervet. Ha egy szervet vagy testrészt meg kell műteni, az azt mutatja, hogy a testrész által jelképezett problémát nem tudtuk megoldani, feldolgozni, ezért ki kell vágni belőlünk, el kell távolítani.

4.ház

A 4. ház az öröklött betegségeket mutatja, de nemcsak a genetikailag belénk kódolt betegségeket, hanem azokat az öröklött viselkedésformákat, szokásokat is, melyeket magunkkal hozunk, és melyek megbetegíthetnek minket. A géneket örököljük, de viselkedésmintáinkat szerezzük, másoljuk. Ez a ház jelzi, hogy szüleinktől milyen karmikus terheket, életstílust kapunk, és ezek milyen hatással lehetnek testi-lelki egészségünkre.

6.ház

A 6. ház karmikus ház, a szolgálat háza. Szolgáljuk testünket, de testünk is szolgál minket, és bizonyos dolgokat meg kell tennünk egészségünk érdekében. Ez a ház azt jelzi, melyek azok a területek, melyek elhasználódhatnak, elkophatnak, tönkremehetnek, ha nem vigyázunk rájuk, ha csak elvárjuk, hogy kiszolgáljanak, de mi nem teszünk semmit megőrzésük, egészségük érdekében.

12.ház

A 12. ház a súlyos, hosszú betegségek háza, az elnyúló, krónikus megbetegedéseké, melyek akár éveken át vagy egész életünkben tarthatnak. Okozója általában feloldhatatlan belső konfliktus, lelkileg nem megoldott, ezért fizikai síkra terelődött ellentét. Ha ugyanaz a tünet kíséri végig életünket, az mindig egy fel nem oldott, el nem fogadott, mélyen elutasított területet, problémát jelez. A sokízületi gyulladások esetében például a legtöbb esetben kapcsolati problémák húzódnak, konfliktusok a kapcsolatok elfogadása és elutasítása között.

Asztrológia tanfolyamok indulnak: 2022 - 2023 - 2024 - 2025

asztrologia online
Intenzív asztrológia tanfolyam :  (hetente 1 modul)
 
Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő )
Asztrológia tanfolyam: 2022 szeptember 3.     (szombat)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net 
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyam:  (két hetente 1 modul)

Online szeptemberben és februárban - rugalmas időbeosztással (kezdő )

Asztrológia tanfolyam: 2022 szeptember 10.     (szombat) 
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net

 

  
További lehetőségek:
Egyéni asztrológia oktatás Online (kezdő / haladó)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
Online Mentorálás  szeptemberben és februárban (asztrológusoknak)
- - - > Bővebb információ: www.asztrologus.net
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam indul félévente:

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam