.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

A Mérleg jegy alapvető jellemvonása az egységre, harmóniára való törekvés. Létfontosságú számára az egyensúly, a béke és a harmónia, ezeknek mindent alárendel, a praktikumot és az önérvényesítést is. Kiemelkedő kapcsolatteremtő képességét emberi kötelékek létrehozására használja fel. Mindig elfogulatlan és igazságos akar lenni, aki minden szempontot megvizsgál és mindenki véleményét figyelembe veszi, ez azonban gyakran gyengeséghez, bizonytalankodáshoz vezet, ilyenkor a Mérleg billeg, és döntésképtelenné válik. Hajlamos kibújni a döntéshozatal felelőssége alól, tervei gyakorlati kivitelezését is szívesen hagyja másokra. Az arany középutat keresi, a túlzásoktól menekül, a káoszt és rendetlenséget éppolyan rosszul tűri, mint a túlzott szabályokat. Életében fontos szerepet játszanak a művészetek, ezek jelentik számára a vágyott szépséget és harmóniát.
Legmagasabb szintjén a Mérleg számára a szeretet a legfontosabb, egész életét, lényét áthatja. Ez a szeretet a fizikai valóságtól független, nem testi, anyagi szeretet, hanem mélységes lelki kötődés.
Középső szintjén már nagyobb szerepet játszik az anyagi világ, ezért nagyon gyakori, hogy a tudatalattiban lappangó feszültségek és érzések a művészetben keresnek kitörési módot.
Legalacsonyabb szintjén a külvilágnak akar megfelelni, a külsőségek rabja, aki mindenkinek tetszeni akar, ezért feltűnősködik, szerepet játszik, valódi háttér és tudás nélkül.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam