.

Asztrológia - Asztrológiai Tudástár

Tudástár - Asztrológiai információkeresés:

Az Oroszlán alapvető jellemzésekor kulcsszavaink az ego, a méltóság és az életöröm. A jegy szülötte önálló, magabiztos és független. Élvezi az életet, észreveszi a szépet és a jót. Hódítani és diadalmaskodni vágyik, de látszólagos túlfejlett egója mögött gyakran bizonytalanság és megfelelési vágy lappang. Folyamatosan igényli a figyelmet, a visszajelzést, szüksége van az elismerésre. Nehezen viseli, ha ellentmondanak neki, rosszul tűri a korlátokat, nem engedelmeskedik a nyomásnak, kényszernek. Mivel önérvényesítő képessége épp olyan erős, mint küldetéstudata, a kritikát rosszul viseli. Ha nem hagyja, hogy egója eluralkodjon rajta, hanem felismeri, hogy ő is tud hova fejlődni, akkor tud kiteljesedni, igazi tiszteletreméltó és fensőbbséges Oroszlánná válni, akire környezete felnéz.
Legmagasabb szintjén igazi méltóságteljes uralkodó, egy közösség feje, aki igazságosan és felelősségteljesen mutatja az utat. Hitének, nagylelkűségének, nyugalmának erős összetartó ereje van.
Középső szintjén az Oroszlán hatalommániássá válik, aki megköveteli a tiszteletet ahelyett, hogy megdolgozna érte. Úgy véli, előjogok illetik meg, neki minden jár, nagylelkűségéért cserébe alázatot akar.
Legalacsonyabb szintjén zsarnok, aki az erőszaktól sem riad vissza, hogy hogy hatalmát fenntartsa. Mindent és mindenkit birtokolni akar, önhitt és gőgös, akit elvakít saját dicsfénye, és környezetére már egyáltalán nincs tekintettel.

Asztrológia tanfolyamok indulnak

asztrologia onlineIntenzív asztrológia tanfolyam:  (hetente 1 modul)
Online 2018 szeptember 9-én vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)
 

Normál ütemű asztrológia tanfolyamok:  (két hetente 1 modul)

Budapesten 2018 szeptember 14-én két hetente péntekenként este 
17.30-19.30ó. (kezdő)
Élő-online 2018 szeptember 15-én két hetente szombatonként 
9-11ó. (kezdő)
Online 2018 szeptember 16-án vasárnap - rugalmas időbeosztással (kezdő)

 

Budapesten 2018 szeptember 13-án két hetente csütörtökönként 
17.30-19.30ó. (haladó)
Élő-online 2018 szeptember 15-én  két hetente szombatonként 
14-16ó. (haladó)


Továbbképzések:
 
 

Karma Asztrológia Tanfolyam

Karma Asztrológia

Online Tanfolyam

Budapesten

Kezdő Tanfolyam

Haladó Tanfolyam